Wat wij doen

Als full service internetbureau zijn wij van alle markten thuis en weten wij welke oplossing het meest geschikt is voor onze klanten.

Webdesign

Wij bouwen voor jou een WordPress website die gebruik maakt van alle moderne technieken, aansluit op jouw behoeften en er ook nog eens fantastisch uitziet. Het onderhoud doe je eenvoudig zelf of kan je aan onze specialisten overlaten.

E-commerce

Steeds meer consumenten zijn online te vinden. In plaats van ze enkel te informeren over jouw bedrijf en producten, creëer je met een webshop direct een extra verkooppunt waarin je jouw producten online kunt aanbieden.

Online marketing

Online marketing is een van de meest krachtige en effectieve manieren om nieuwe bezoekers naar jouw website of webshop te trekken. Maar welke online marketing oplossingen moet je inzetten en wanneer?

k

Branding

Met een professionele huisstijl is jouw uitstraling sterker en zullen klanten en potentiële klanten je beter herkennen. Denk hierbij aan een mooi ontwerp voor een logo, visitekaartje, briefpapier of enveloppen.

Social Media

Voor bedrijven biedt social media vele kansen om de zichtbaarheid te vergroten, direct in contact te komen met je klanten en potentiële klanten te vinden. Het is een effectieve en doelgerichte manier om jouw doelgroep te bereiken.

UX Design

UX design is een proces waarin de gebruiker centraal staat. Met het optimaliseren van de User Experience verzekeren we een prettige gebruikerservaring en een doelgerichte structuur van jouw product of dienst.

Webhosting

Wij bieden betrouwbare, veilige en voordelige webhosting op snelle en stabiele servers in Nederland welke uitgerust zijn met de nieuwste technieken. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende webhosting pakketten.

Presentaties

Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Een goede indruk maken kan het verschil maken, tussen wel of niet samenwerken. Een professionele en overtuigende bedrijfspresentatie zal daar zeker bij helpen.

Kennis maken

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of neem direct contact met ons op om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Oude Rijnsburgerweg 10
2342 BC Oegstgeest

Contact opnemen

6 + 1 =